THE HOUSING COMPANY
ROTSELAAR • The Housing Company is sinds 1987 aanwezig op de vastgoedmarkt. Momenteel bieden wij te koop en te huur, villa’s, huizen, appartementen, nieuwbouw projecten, gronden, kantoren en handelspanden in Brussel en Vlaams-Brabant.

Wij garanderen onze klanten een volledige, kwalitatieve en snelle service, meerbepaald door onze klantvriendelijke houding en flexibele, professionele werkwijze.

Onder het IMMOVIEW-label garanderen wij onze eigenaars en cliënten, een toegang tot een efficiënt samenwerkingsverband van verschillende vastgoedmakelaars. Dit systeem leidt tot enthousiaste tevredenheid van ons cliënteel in verkoop of verhuur van hun goeden.

Ons gebruik van het IMMOVIEW-systeem maximaliseert uw opties, als eigenaar of zoekende cliënt, door eenvoudig één van onze kantoren te contacteren.
Al onze goeden zijn steeds te zien op onze eigen, dagelijks aangepaste website en op verschillende commerciële vastgoed websites. Deze presentaties zijn steeds compleet en met recente kleurenfoto's. Natuurlijk worden onze panden ook gepubliceerd in tactisch uitgekozen mediakanalen en in onze eigen publicaties.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Iedere werkdag van 10u tot 18u en iedere zaterdag van 10u tot 14u.
Heirbaan 45
3110 Rotselaar
breng me hierheen