LIMBURGS VASTGOED
HASSELT • Een woning verkopen lijkt op het eerste zicht eenvoudig. Als u dit echter zorgenvrij en met resultaat wil realiseren komt er heel wat bij kijken. Grondige kennis van de vastgoedmarkt, een gedegen marketingbeleid, kennis van de actuele wetgeving, te samen met een efficiënte kantoor automatisatie zijn onontbeerlijk om te komen tot een succesvolle verkoop van uw eigendom.

Onze naambekendheid en het imago van Limburgs vastgoed spelen bovendien ook een belangrijke rol in het aantrekken van de uiteindelijke koper voor uw eigendom.

Een dynamisch en jong team van gediplomeerde talentvolle vastgoedmakelaars, werkt met ambitie en inzet aan de professionele afhandeling van uw opdracht.

Om de hoge standaard en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven ondersteunen zijn wij bovendien toegetreden tot het CIB, zijnde de Confederatie van immobiliën beroepen en scholen wij ons continue bij in deze materie. Mede hierdoor zijn wij steeds up to date over alle belangrijke evoluties op vlak van onroerend goed verhandelingen, zowel administratief, juridisch als op wetgevend vlak.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
ma-vr : 9.00 u - 17.00 u
za : 10.00 u - 14.00 u
Na kantooruren, op afspraak
honissenlaan 118
3500 Hasselt
breng me hierheen