LANDELIJK WONEN FRANKRIJK
ST BONNET LA RIVIERE • Landelijk Wonen Frankrijk is gericht op het zuidwesten van Frankrijk, met als specialiteit huizen in de Correze, Haute-Vienne en de Dordogne, regio’s waarin wij goed thuis zijn en die zich kenmerken door rust. De meeste huizen in ons aanbod zijn karakteristiek en liggen op mooie vrije kavels, in grootte variërend van 1000 tot 50.000m².

Wij vinden het belangrijk om een zo volledig mogelijk beeld te geven van een pand. Foto’s laten veel zien, maar vertellen niet altijd het hele verhaal waardoor een huis bij een bezichtiging nogal kan tegenvallen. Om dat te voorkomen maken we in onze beschrijvingen van huizen duidelijk hoe de staat van de panden is: direct te bewonen, op te frissen, te moderniseren, te renoveren of compleet te renoveren, U weet wat er te doen is. De meeste huizen zijn oud, tussen de 75 en 250 jaar, en dat geeft ze natuurlijk ook hun charme. De leeftijd is niet iets om van te schrikken. De bouw van toen was vele malen beter, muren van 75cm dik zijn hier normaal.

Bij Landelijk Wonen Frankrijk is het aanbod heel divers: grote boerderijen, dorpshuizen, landhuizen, watermolens, hotels en zelfs kastelen..Op de website kunt u gemakkelijk zoeken op prijs, soort woning, plaats en nog een aantal criteria. Als er vragen zijn dan kunt u altijd bellen of een mail sturen. Wij staan u graag te woord..

Als het zover is dat u naar Frankrijk gaat komen om enkele huizen te zien, maak dan eerst een afspraak, dan kunnen wij zorgen dat
u de huizen ook daadwerkelijk kunt bezoeken.

Tevens kunnen wij uw overnachting verzorgen. Op de site staan diverse mogelijkheden.

Graag tot ziens in Frankrijk,

Wil en Han Giele.
Openingsuren :
Wij zijn alle dagen bereikbaar.
La Porcherie
19130 St bonnet La Riviere, Frankrijk
breng me hierheen