GRUPO CASAMUNDO
TORREVIEJA • Grupo CasaMundo uw vertrouwde vastgoedmakelaar in Spanje met meer dan 5000 huizen te koop aan de Costa Blanca en Murcia in Spanje. Grupo CasaMundo is een team van onafhankelijke vastgoedmakelaars met ruim 20 jaar ervaring, gevestigd aan de Spaanse Costa Blanca.

Eerlijkheid, integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit dragen wij zeer hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten een eenvoudige en recht door zee oplossing voor de aan- of verkoop van hun eigendom. Objectieve, vriendelijke en op maat gemaakte service om aan uw behoeften te voldoen, geheel vrij van enige druk of verplichting.

Onze portefeuille is een excellente selectie van het beste vastgoed dat op de markt beschikbaar is. Wij hebben er alle vertrouwen in u te kunnen helpen het geschikte vastgoed te vinden! Indien u op onze webpagina niet vindt waarnaar u op zoek bent, gelieve ons dan te contacteren. Wij werken nauw samen met een groot aantal gereputeerde vastgoedkantoren en bouwondernemingen wat ons toegang geeft tot een zeer uitgebreid vastgoedaanbod.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Open op afspraak
Calle Concepción nº 14 - 1º
03181 Torrevieja, Spanje
breng me hierheen